kommentar

Postat av: Wrigley´s

Fjortis-blogg varför ska alla vara så töntiga o härma varandra, skaffa ett intresse istället för att vara uppe på nätterna. Er verklighet är inget någon drömmer om. Bilder o namn o nästan adress, tänk er för, ni kan komma att råka illa ut, det finns så många dårar som använder internet för att utnyttja unga tjejer

Svar; Då skulle vi vilja fråga dig vad definitionen av en fjortis är? Vi hade förstått dig om det vore så att vi sminkade oss förjävligt, tuperade håret, klädde oss utmanande, och skriver fjortisaktigt. Tycker inte du ska uttala dig eftersom du inte vet vilka vi är och inte känner oss så långt vi vet. Vart hittar du adresser? Vi vet vart gränsen går och skulle aldrig lägga ut nummer, adress m.m. Hur många bloggar lägger inte ut bilder på sig själv? Tex som kissie, kenza, desireé nilsson och alla dom som har runt 60,000 läsare. Varför klagar du inte på dom? Tack för omtanken men vi förstår inte din "oro". Gillar du inte bloggen och tycker att vi är fjortisar så läs den inte, och lägg ner idiotiska kommentarer. Tack oh hej ;)


Å här sitter jag :)

Har varit ute lte med Niki och Sandra, nu stter jag här och lyssnar på musik på sandras data. Äkta Sandra musik! Typ techno. Eller nått liknande. Mollysen är på väg hit nu också, så vi kör väll på lite mes mys! HAH. Ja nu är hon här, plinga precis på dörren. Hon ska få en fet kram , Vi hörs !

natti natti

och jag däremot tänker soova nu. Sandra, din jävla nattuggla. Ska fan rulla hem till dig nu och slå dig i skallen så du somnar. Du sover för lite cp. Akta dig för mamma molly :). Aja, ciiaaao bella cuties!


fired up

Nu ska pigga jag lägga mig i sängen och kolla på film. Det fick bli Fired up. Sen ska jag sussa.
GODNATT SUCKERS

..

fyyyyyyyyyyyyfan, fyfan. Jag mår illa.... ooh ..

vanish, lita på rosa...

...och allt gör vi det ;)

kvällsryck

Ja... ställde mig nyss och bakade choklabollar. Me like (a) . papps klaga på att jag har noll tidsuppfattning, oh det måste jag då hålla med om. Men vafan, det är sommarlov, cooome on! Så nu ska jag svulla, är ju trots allt underviktig (a). Cola och chokladbollar, yummie! Kyss från mig / m

ibland går det vilt till......



he he he he

såhär schtek är man just nu !!


Lite brun har man väl blivit ?

WOOHOO

Shululululu :) Äntligen har jag min egen dator !!! Är hos mamma där jag interneskiten. Kom iaf precis hem från preem. Vi och köpte lite gött. Ska ladda ner en film snart också och ha det mys.

Vilket jävla helvete dagen har varit.. Haha. Vaknade vid 11 av att emelie ringer och frågar när vi ska til stan. Fixa mig snabbt och skulle precis dra ut då jag kom på att jag tappat bort mina nycklar (jag säger ju att jag är dum och klantig!!!), men fixade sig till slut. Så gick jag till mollisen och hämtade mina money money som hon lånat. Sen till emelie. Så åkte vi till stan och sola solarium, och annat som jag inte kommer ihåg ? x) Är på fettkonstigt humör just nu.. Vill träffa någon. Men nepp, jag ska stanna hemma. Juste! Är klar med header som jag alldeles strax ska lägga upp ;) HÅLL UTKIK.


Torsdag

Godmorgon bloggen. Jag är helt DÖD. Bokstavligt talat. La mig vid 3, då jag fick cp ryck att städa rummet som en galning.. Det börjar likna nåt nu. Blir inget stan för mig, var ju där igår. Har ingen ork alls. Så nu ska jag städa klart rummet , ALLT ska bort. Kommer vara helt tomt här inne. Men sen ska det målas, jihu!
Måste dessutom få i mig nå mat.. fick reda på att jag är underviktig igår enligt BMI, *suck*. Ah, hej så länge!


lonely

Nu har emelie taggat och jag sitter här helt själv. Snackar med min boy nohan <3,
ska fortsätta städa rummet..... ruligt värre.

Michael Mind - Baker Street


FEKKE FÖR FAN

HEEEEEEEEEEEJ ERA TÖNTAR

VILLE BARA MEDDELA ATT JAG OCH EMELIE FESTAR GÄRNET HÄR HEMMA, SKYPETIME MED NOHAN OCH VERSTA VEEEERSTING GRYMASTE MUSIKEN. NI SKULLE BARA VETA.. MEN, dt som händer hemma hos molly, stannar hos molly!! SUG PÅ DEN  , KRAMIIIIIIIIIIIS


HOLA

Emelie och molly här!
Sandra dissade oss nyss, så nu sitter vi här för oss själva och chilling pilling in our fillings. Eller inte. Idag har jag, molly varit inne i stan och inhandlat lite gött. Blandannat en mouli tröja, eliseklänning, oh lite andra plagg. Emelie och sandra har träffat en annan kompis. Nu ska vi chilla vidare, helnajs.

Imorgon blir det förmodligen att åka in till stan en sväääng, får se vad vi hittar på



PUSSAR

mina och nohans planer

Snackar med nohan just nu och vi planerar hur kidnappningen av en viss person ska se ut. Först ska vi smita oss in hos honom mitt i natten och locka hans hår för att han ska se mer ut som en ****. Sen ta honom till israel för att det är där han hör hemma. Och så ska vi fixa lite ***kompisasr till honom. Wiiiiie hahah :D Tror inte någon fatta något men whateeeeeever


mohahha



Sug på den du ;)

myspys kväll för mig själv

Tjena sötisar! Jag är hemma. Som ni har saknat mig, huh ? :)

Orkar inte dra ut till mina flicks så jag stannar hemma och myser lite. Ska fortsätta med rummet *suck* men men, det måste göras. Och det kommer bli sjukt bra när det är klart. Ska tvinga med mig pappa och köpa färg och massa roligt. Gött. Imorgon blir det stan, måste kolla klänningar, och skor inför pappas/benitas bröllop. Najs. Tänkte mig en schnygg Elise klänning :) dessutom ska en mysig mouli tröja inhandlas.

nu ska jag dejta duschen, vi höres.

Hello broe!

N j*vlar slänger jag in mitt första blogginlägg.
Sitter här vid våran bärbra daror som precis är nyfixad och klar. Den funka inte att logga in på förut men nu är det fixat! Tjihoo! Tyvär finns inga bilder på den här filuren så... de får bli en annan gång! Just nu väntar jag på Sandra bäjbi, vi ska till henne, fixa internett sladden och ja, lite bus på g. Nu ska jag slänga i mig godis, LAKRITS-såklart! 
pussisar

påminner mig om sköldpaddan i hitta nemo. Så jävla skön! Nä usch nu låter jag som en viss person. Dags att växa upp kanske?

HAHAH HJÄLP

Omg hahhaha kollde ut genom fönstret nyss och då ser jag en naken man vid fönsret tvärs över gatan !!!!! Tänkte ta bild men jag hann inte ! Fan också :p Hah, kameran är beredd ifall han kommer ut igen x)

jag är så grym !!

Är helt jävla seg idag. Satt uppe till typ halv fyra, helt ensam. För att molly dissa mig :@ Så när jag vakna imorse gick jag upp typ halvt sovande och skulle hälla upp en glas mjölk. Klantig som man e tappar jag paketet så allt mjölk bah splash på golvet. Wohoo liksom. Så det stinker absolut inte i hela huset ... Och nyss skulle jag fixa lite mat till mig så tappar jag stekpannan på min tå. Gör ont som in i h*lvete. Menmen,. Ska strax dra till lemmet slemmet. Emelies nya smeknamn C:
Mohaha, där ska vi fixa ännu mer med designen. Molly bögen kommer hem från staller vid nio, kanske hinnr träffa henne stund.


:@

JÄVLA HELVETES SKIT !!!!
vår hundvalp kissa nyss på min sackoosääck. ääääckel! FAN FAN FAN.
 
rip min sackosäck ..

skit väder..

Morron cuties.

Vaknade nyss typ, känner mig faktiskt pigg.. Fast mitt humör sjönk nyss när jag titta ut genom fönstret. Jävla sverigeväder.. regn regn o regn. Ska fixa mig lite tänkte jag, oh få nått i magen. Puss, hörs senare!

damp damp damp

Gosh vad jag är irriterad !! Pappa har trådlös internet till sin bärbara, så jag kan alltså inte ha något internet på min laptop eftersom jag behöver en vanlig internet sladd. Vilken pappa inte har här. Så jag är tvungen att använda hans lilla skihög, och den är sååååå jääävla tröööög -.- Hinner springa ett maratonlopp innan sidan man vill gå in på kommer upp.. Någon som kan trolla fram en internetsladd till mig ? Den får en puss ;) Generös som jag är.

godnatt på er

Nu tänker jag faktiskt dissa sandra som tycker att vi ska dygna, och krypa i säng. Mina ögonlock är som små rullgardiner. Dessutom har jag lite sömn att ta igen, *suck*. Huvudvärken börjar komma nu också, aja. Natti!

är jag den ända som asgarvar varje gång jag hör den här ??

Hur får man en bög att släppa grenen när han hänger för en klippa ?
Man vinkar.
HAHAHAH, did you get it ?

Slänger in en bild ;)


Big Ali & Dollarman - Hit The Floor (The Power)


kondomreklamen is the shiet


VIP


Sandras alldelles egna plats på tuben. (:

NOOOHAN BAAABYY

Sitter och snacka med gullegrisen Nohaaan, vi diskuterar.. rakhyvlar? Ya. 
Vi är normala.. :) love ya <3

Tänkte städa på rummet nu, och rensa bort all skit för här ska göras om.. funderar på vilken färg oh så ? Något tips? Funderar på en vägg svart, och sen vitt, med massa snygga detaljer. Eh fan, det ska bli grymt! :)

 Saknar mina babes, slaggade ju hos sandra igår natt så jag är typ baota trött.., vi chillade galet. Helnajs!


bjuder på en überseeexig bild från igårnatt, typ vid 3. Sliten but still wonderful! :)

design på g

Sandgrisen här! Sitter med en ben&jerry's och fixar lite med designen. Eftersom jag typ är väldens smartaste så lyckas jag glömma usb-kabel till kameran hos mamma. Och det är där ALLA bilder ligger. När jag hämtat den imorgon så fixar vi en header och laddar upp bilderna ;) Men nu ska jag fortsätta med designen. Puss på högra skinkan !

nu kör vi

Okej, lite smått och gott om oss då :)

Vi är tre übersöta tjejer på 14  bast, 95or. Vi bor i Hässelby Villastad och lever livet rent ut sagt! Här får ni följa våra ruliga dagar oh upplevelser! fråga om ni undrar något.




pussar / molly, sandra oh emelie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0