hello lovely

Shuu bloggen!

livet rullar på ... som vanligt. Vi kämpar på i skolan och försöker umgås så mycket som möjligt på fritiden. Emelie går ju inte i våran klass längre, så det är inte som förut.. :( men meeen.
har inte så mycket att skriva.. men jag är så gulli så bjuder på en pics.

btw, färgade håret i torsdags, en nyans blondare :) såå snyggt.. fast det är kort :'(


tillfällig design

Kommer göra en finare design snart, så den här är bara tillfällig.
Just so you know ;)


godmorning sunshine

Vaknade för en liten stund sen.. haha. Va vaken nästan hela natten och gjorde ingenting faktist. Eller typ kolla bloggar och sånt. Igår kväll spenderades hos niki med emelie och ella. Och niki dåra ;p Vi kolla på idol och blev typ dökära i en kille. Haha. Sen satte tjejerna på musik och flumma. Själv va jag helt jävla död, typ halv sov på soffan. Kom hem ganska tidigt, runt halv 12 typ. Dum som jag är glömde jag nycklarna i skolan så det tog ett tag innan jag kom inte -.- Jaja. Mysig kväll iaf. Vet inte riktigt vad som händer idag. Måste typ plugga. Men ikväll ska iaf jag och mollisen till stan. Kolla runt där och käka. Myyys.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Pössis



Hah, asså dom är galna !


nej fan nu ska det bli skärpning hära

Shululu bloggish. Nu fan ska jag och molly bättra oss på att upptadera. Lite svårt nu när skolan börjat och man måste spendera det mesta av sin fritid på plugg.. Inte kul. Menmen, får väl stå ut med det. Dagarna rullar på, jävligt segt faktist. Längtar som fan till höstlovet. När är det förresten ? Några veckor kvar tror jag. JAJA.. Händer inget speciellt faktist. Alla dagar ser typ likadana ut. Blabla, för att ni inte ska ruttna av allt ointressant jag skriver så slutar jag nog nu. Snällt va ? (a) Hare gött så länge !


mollie is back in tha hoouse

Hej bloggen!
Jeez, vilken dålig uppdatering men det ska bli bättre, vi lovar. Har inte hänt så mycket på sistone. Skolan har dragit igång för fullt nu.. blööö. Så roligt! NOT.
Har inget att skriva för tillfället, återkommer.

ciao tills vidare..




uttråååkad.

 


RSS 2.0