hahaha klockren asså


back on track

HEJSAN !! Lite bloggtorka har det varit de senaste dagarna men nu är vi tillbaka ! För vi vet ju att ni älskar oss såååå mycket ;)

Nu är det ju i skolbänkarna dagana spenderas i. Inte najs asså. Men än å länge har det varit ganska chill. Sovmorgon, håltimmar o.s.v. Men snart kommer helvetet och då blir det fan inte kul. Menmen, nästa sommarlov är om typ 284 dagar. He he..

 


min kväll

gick tll molly vid sju, mötte ella, sen så satte vi oss i ett dagis vid backlura där vi satt hela kvällen, haha. Sprang efter småkillar, skrek p alla som gick förbi. Träffade simon olsson, axel och joel. Länge sen sist. Jaja. Är dötrött, men jag ska fan inte lägga mig nu. Klockan är ju bara tio över 11.. Ska nog ladda ner någon film. TJING !

i want yoooou

Just nu är min mobil helt fuckep up, så jag använder en ful och skruttig samsung.. Blä, jag hatar den. Vill verkligen ha en ny men mina föräldrar vägrar köpa någon. *suck* Ska försöka mig på det där "snälla flickan"-tricket. Wish me luck !


i want you so baad

ny design

Fixade snbbt en ny header, eftersom vår gamla va lite "fjortis-aktig" tycker vi. Den här får duga så länge, lite grejer jag måste fixa. Men de gör jag imorgon. Tjing!

-

vill bara bort från det här skitstället...

Vitamin Defence


Jag är totalförälskad i dessa drycker. Är jag ensam om det ? Mums! :)

Torsdag

sheena :) Hur mår ni ?


Själv mår jag super. Lite seg bara. Skolan har börjat, och nu mera är det betyg som gäller.. vilket suger! Men men. Vi drar igång enligt schema = lååånga dagar. Suck! Skulle inte skada med lite mer ledighet :)
Kort inlägg men jag har nada att säga. Bjuder på en bild för jag är såå söt :) 


xoxo / polly



 


20 augusti

Godmorgon bloggeeeen. Vaknade för en stund sen, helt jävla pigg :o La mig ändå rätt tidigt, runt typ halv 12. Och inte halv 6 som i tisdag.. he. Igår va ju första skoldagen. Eller bara upprop. Efter typ tre timmars snack från våraa mentorer fick vi dra hem. Jag, ella, emelie och niki käka pizza, hyrde film, sen gick vi till ella och fixa oss. Vi träffade William, nicklas och patrik från skogås. Några killar vi träffa på ung08. Kolla på film, vissa gjorde annat och aa (a) Efter någon timme drog dom hem, och jag hängde med till niki. Ganka konstigt dag faktist. Eller jag venne.


Patrik & Nicklas

SKOLA IDAG WOHOOOOO

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD, ÄNTLIGEN SKOLA. HIHI FAN VAD JAG SAKNAT DET !!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Känner ni ironin flöda -.- Vill helst av allt bara skita i idag och gå o lägga mig igen.. Men nej, nu är sommarlovet slut och skoldags igen. Im so happy. Not. Tur att det bara är upprop i någon timma, sen är man fri igen. Fan, nu måste jag skynda mig lite, ska dra hemifrån om en timma och jag sitter här o ser ut som ett jävla monster.. Kanske ska komma såhär och skrämma iväg alla lärare så vill dom nog aldrig komma tillbaka igen. Blalbab gud så positivt et här inlägget blev. Slänger in en glad gubbe så blir det nog bättre.


en dag kvar.. :'(

Idag är det tisdag vilket innebär att mitt nya liv har börjat. Inge mer onyttigt vill säga. Startade morgonen med en liten skål yoghurt. Börjar dock bli hungrig igen, men nej jag ska fan klara det här nu. Nu ska några kilon bort, basta!
Idag blir det mest chill, träna och ladda inför skolan imorgon, fetångest! Vill inte :(



juste, ni som inte fattar vem as oss girls som skriver, checka kategorier :) / M

tårgasbomben

Morron bloggen!

Kollar runt på klipp från Voice 09, klippet när Janet sjunger Heartache on the dancefloor, det var ju då tårgasbomben hände. Man kan se det på de klippet, vid 02.50 i nederkanten ser man hur folk börjar springa undan. Dock ser man bara från vänstersidan, vi stod ju på höger där mer mot mitten där den kom.. Kommer ihåg hur jag hörde nån skrika, "dom kastar tårta" och att det var därför folk sprang undan ? men sen börjar det svida i ögon och hals. Så ja..

Gå in på, http://webbradio.thevoice.se/ "video"  sen "voice 09" och sedan på "janet -  hearteache on the dancefloor"


rubrikjävel

Shululullululluluul. Sitter hos molly daaarling. Ska slagga här inatt. Vi hade grymt najs hos ella med massa onyttigheter. Jävla fetton assåååå. Båda är grymt trötta så vi är helt konstiga.Ena stunden är vi helt flum och andra nästan döende. Hehe. Ne nu lägger jag in bilder som jag lova, sen ska vi soooooooooooova.




Chips, popcorn och dipp is the shit ;)

hjälp någon?


Hittade den här videon. och efter ett tag utbrister sandra "guud vad söööt.." . ehm, vad säger man.. haha

Klubberiet skumparty


Vilka ska dit ?

myskväll med tjejerna

Ska fixa mig snabbt sen drar jag till ella där emelie är. Sen kommer molly också då blir det chill och mys. Tar med  kamera så det kommer upp lte bildern sen när jag kommer hem. Hare gött !

woops, i did it again


27 juli

14 augusti

*suck*

Sitter här med sprängande huvuvvärd och äckligt smink från igår.. Är fortfarande lite i chocktillstånd efter tårgasbomben igår. Den kastades bara 3-4 meter ifrån oss. Som molly sa i inlägget under, liksom helt plötsligt kännde man hur det började svida i ögon och halsen och alla verkligen försöker pressa sig förbi bakom. Värsta döden upplevelse känslan fan :p Ingen av oss pallade dra tillbaka in så vi ställde oss vid info-tältet. Tills min farsa kom och hämta oss. Hel okej kväll, hörde att voice 08 va mycket bättre. Med låtarna och allt. Menmen. Nu ska jag och niki fixa frukost! Tjing !


26 st skadade i tårgasattack

Läste på aftonbladet att 26 st skadades igår kväll, hoppas idioten blir tagen..'
Läs mer här

Voice 09

Vilken dag.
Drog in mot stan vid halv 7, käkade på taco bar i kungshallarna sen drog vi vidare till  Kungsan. Sjukt mycket folk! Fick knuffa oss fram. Runt tio börja det ju regna också. Vi gled runt och chilla lite, sen mot tio står vi nästan i mitten av publiken när plötsligt alla börjar trycka på när vi vänder oss om ser vi hur det blir tomt i mitten samtidigt som det börjar svida i ögonen och halsen. Tårgas. Alla ba trycker sig ut helt i paniik. Jävla idioter. Folk svimma och ambulanser kom. Sandra påverkades nog mest av oss alla. Gumman var helt borta, skakade och var helt snurrig. Blir så jävla less på folk som alltid ska förstora.

Ska ta nåt o käka nu och sen duscha.. känner mig lite nere. Mina ögon är knallröda och huvudvärken börjar komma nu..
 ciao tills vidare


bombnedslag or what ?

I flera timmar har jag hållt på och städat i rummet men jag kommer ingen vart...



efter två timmar, fortfarande sådär. Någon som pallar komma hit och hjälta mig ? (a)..

friday eve

Yoo bloggen.
Chillar galet här hemma. Godis, cider och ont i kroppen. Yä. Passar på att svulla för på måndag börjar jag mitt nya liv, haha. Vi får se hur det går, *håll tummarna*. Inge mer cola, godis, äcklig färdigmat m.m. Endast lagom mkt nyttig mat och bara vatten och mycket frukt. Har gått upp några kilon vilket ska bort nu. Ska dessutom börja träna som fan. Magrutor here we come. Ne, men nästan :) Imorgon äre Voice 09, vilka ska dit ? :D

pussisar, ska fortsätta svulla nu... *tjockisstämpel*

what's up with nohan och godis ????

Följde med min kära vän nohan till videohörnan för att han blev så sugen på godis ? :p Vi träffade felicia älskling, f.l, tondar, vickan och någon blond kortis ;p Iaf så köpte nohan sitt jävla godis och jag mina älskade klubbor. Men felicia fick en.. bara för att jag är så snäll ! Och nu ... sitter jag här.

Ung08 idag, med nikipikipäronpung. Där träffade vi några. Nohan, August, Lucas och någon William. Sen Martina, FeliciaNiki (Nikis kompis) & Ellis. Sköna tjejer de. Kommer inte ihåg om de va fler..? Va inte så jättekul där, ganska lite folk faktist. Och baaara massa fjortisar som står och röker och leker coola -.- Senare mot kvällen blev det lite kaos men det fixade sig. Ska checka med niki ifall hon tagit bilder, isf lägger jag in dom senare. Nu ska jag hoppa in i duschen !

Ont i magen :(

Sitter här tunnt klädd med ett stort täcke runt mig, har ont i magen :( J*vla period!
 Idag va jag och klippte mig, de blev kort :O men det gör inte så mycket, jag har färgat mitt hår så mycke och plattar det nästan varje dag så det var sjukt slitet. Snyggt men kort blev det iaf. Efter det mötte jag Molly, vi gick till pizzerian och käka, pizza för min del men molly tog sin specialare eller rättare sagt det hon oftast tar - kebabtallrik! Mums för oss. Vi hade rätt mycke att snacka om, både gott och ont... Men fina lösningar på de har vi nu funnt. Wiho.  Nä nu ska jag vila, Jag fullkomligt lider.  Kanske ska unna mig något gott ur frysen, ja vill säga om jag hinnar någon glass. Pussar


Vart tog det fina vädret vägen, man kan inte längre ligga i gräset och njuta av solen!?

JAG ÄR UPPE !!!!

Det är en onsdag, på sommarlovet, klockan är 09.00 och jag är uppe ! ;o Och på bra humör. Hur lyckades jag ? Mohah. Enda anledningen till att jag är uppe är för att jag ska på ung08 med niki. Annars hade jag legat och sovit lääänge. Men det ska bli kul. Blev ju inget igår för att molly inte kunde. Så jag och emelie åkte till vällingby istället en snabbis. Skulle köpa en tröja jag spanat in ett tag, och den hängde såklart med hem. Jaja nu måste jag fixa mig. Pussar på er alla,eller nästan alla.

              

trött och sliten

Vaknade för en halvtimma sen, not good. Kommer typ dö till skolstarten då jag ska upp vid 6 varje morgon. Wohoo vad jag längtar !!!! Nu ska jag iaf börja fixa mig. Ung08 med mina bejbs. Fast vi åker lite senare.

Ni fick ett litet smakprov av småland på bilderna i inlägget under. Kommer fler sen när emelie överfört dom från hennes kamera till datorn. Få inte en chock bara när ni ser oss. Osminkade, oplattat hår och mjukisar heela tiden. Hehe ;)

Mitt första inlägg på länge

Gud, insåg att jag inte har skrivit något sen jag kom hem!? :o hur dåligt är inte de. Ni kan ju få lite bilder från småland, vi hade de sjukt bra, tur med vadret och härligt folk va där. kanske inte vackra varje dag, men vi var ju på landet elelrhur? Skit najs, men vi saknade Molly så det gjorde ont! Spec när hon behöver oss. Men nu-bilder!

oskar och sandra utanför en liten lanthandel haha

? ja vi fick ingen bättre napp än så...

oj vilket ansiktsuttryck . Stugan bakom hade vi för oss själva :) lillstugan

sandra på flotten, kvällarna där är vackrare än man tror

sandra, oskar, jag, daniel och lillsyrran

alla bilder är tagna av moi och med min lila mobilkamera,  men mer kommer med tiden

t r å k i g t

Sitter här i mörkret och chattar med molly och marcus. Är skithungig men pallar inte fixa något.. Jaja. Venne hur det bli imorgon. Tror det blir ung08 med molly och emelie. Orkar egentligen inte men det är den ända dagen molly är ledig typ. Men nu ska jag ladda ner en film sm marcus tipsa mig om. PÖSS

miss you guys

Saknar mina älsklingar :( Vi måste träffas imorgon. Annars tar jag självmord !!! Ska strax hoppa in i duschen för tredje gången idag..? Har känt mig sjukt äcklig, även fast jag bara suttit hemma idag. Relaxat för fullt. Hjälpt morsan (????), seriöst. Jag driver inte ! Hah. Känner mig faktist liiite duktig. Blabalbalb. Duschen ropar.


 


buhuh

Min bimbomorsa har förstört min älskade i<3me-tröja !!!!!!!!


Liksom kolla formen på den..
Gaaah får väl köpa en ny då :'(


kladdkake bakning :)

Jag och emplan har nyss svängt ihop en kladdis. Smarrigt värre. Duktiga jag diskade medans emelie körde en annan metod... det vill säga tung diskning.. haha. Glömde dessutom vart vi ställt vanlijsockret.. som visade sig hamnat i kylen. Ops! Hel ska den ut, vilket vi säkert kommer glömma också. 10 minuter kvar..


myspyskäll

Just nu är emplan påväg hit, hon ska försöka få mig på bättre humör. Hah, har nyss ätit så jag är lite gladare iaf. Jag ska tvinga henne att baka något gött.. NU KOMMER HOOON HEEEJDDDÅÅÅÅ


:@

Blev inget Vällingby för mig. Så jag stannar hemma ist, tänkte lägga mig och sola. Måste dock få i mig nån mat först , för jag är på jävligt dåligt humör, brukar bli det när jag är hungrig.  argh, hormonerna spökar -.-

endast 11 dagar kvar


Morning sunshines.
Det slog mig nyss att det bara är 11 dagar kvar till skolan börjar? Nooooooo.
 Vill inte, vill inte, vill inte :(
Aja, man får göra det bästa av dagarna som är kvar.. Ska börja fixa mig lite nu, ska dra upp till Vällingby en sväng med flicksen. Kommer dö utav värmen, skulle hellre legat vid badet men vi måste upp dit.
Cioa till vidare..

boooooring

Klockan är tio i åtta och jag har hittills lyckats hålla mig vaken. Jag och niki skulle dygna men såklart somnar hon -.- Har försökt väcka henne men det går inge vidare. Så jag får sitta ensam i några timmar till då. MOLLY OCH EMELIE MESSA NÄR NI VAKNAR !!


Bjuder på en konstig bild... hehe

sommarplåga



back on track

Yes, nu äre så att jag och Emelie är tillbaka ! Så bloggen är back on track. Sitter hos niki just nu. Träffade henne så fort jag kom hem. Så jag slaggar här ikväll. Imorgon blir det shopping med molly älskling i vällingby. Ska checka med emelie ifall hon hänger med. Nä nu ska jag va lite social mot idioten här. PÖSS

btw, så kommer maaaaaassa bilder+videon från småland. Håll ut så länge ;)

lördag kväll

Hey people.
Jäkla härligt väder det vart idag, har solat och badat i kungsängen hela dagen. Har blivit jääättebrun (a). Malin asgarva däremot åt min baksida som tydligen är as blek jämfört med fram... Får pressa mer bak imorrn , :)  nu har sandra oh emelie anlänt till hässelby efter en vecka i småland. Så nu är jag glader! :)
Ska försöka komma i säng någorlunda i tid, mitt högeröga har börjat rycka hej vilt.. = sömnbrist. Så sjukt jobbigt. Aja, ska snacka med emelie en stund nu sen blire bingen! Pussis


Drake - Best I Ever Had


morron

Godmorgon sunshines.

Vaknade för ett tag sedan och har nyss klämt i mig lite käk. Vet inte vad som händer idag, ska iaf ut oh steka i värmen. Få lite färg. Får se om dt händer nåt roligt ikväll, återkommer.


rubrikjävel..

Hej sötisar.

Gårdagen blev super. Jag och niki drog till ella, skjussade niki på cykeln och det gick ju lagom bra, eftersom vi åkte in i lite buskar och ramla omkull så tog det ett tag. Vi chillade galet. Snacka, käka, singstar o guitar hero, haha. Jag och niki drog hemåt mot elva, och ja.. det gick jäääättebra o skjussa :) höhö. 
Bloggen är tråkig nu jag vet, men det händer inte så mycket om dagarna utan e&s. Snackade me dem igår, tydligen var det inte så bra väder, så jag håller tummarna för att dom ska komma hem tidigare :) Då blire med uppdatering det kan jag lova.. nope, nu ska jag nörda mig med guitar hero. vilket liv -.-, pussis

måndag

Skrev ju ingenting igårkväll, sry men kvällen slutade i kaos.. tror inte jag har gråtit så mycket på flera år. Typiskt så är e&S borta just nu.. ska nog slå en pling. Iaf, sov 7 timmar idag, rekord! Är fortfarande helt död, men men. Har precis kommit hem till mamms så nu ska jag packa upp väskorna och fixa lite.  Ikväll ska jag träfa lite friends. Najs. Måste käka nåt nu, ciao

pictures

Bilder från igårkväll. Dock endast från min mobil/kamera, eftersom bayyybsen är borta. Men det får gå :) kvalitén suger, men bättre än inget! Det kommer flera!!

(klicka på bilderna)


nyduschad

Hola!
Kom nyss ur duschen, skönt. Vart en galen kväll/natt. Dans, god mat och trevligt sällskap. Kan det bli bättre? Tror inte det. Alla började gå hemåt mot 2, halv 3. Skulle sovit där egentligen, men jag hade verkligen ingen lust. Dom skulle dygna, medans jag redan då var halvdöd. Så jag drog hem typ halv 4.. fick sova 4 timmar innan det var dags att gå upp igen. Träning. Nu har jag fått i mig lite näring och duschat. Tänkte lägga mig på verandan och schteka. Ska fixa lite bilder sen,
 ciao tills vidare.


trött och sliten

Sitter här i nikis rum med molly. De andra sitter uute på verandan medans vi gör ingenting. Molly ska strax dissa mig och dra :( Hon pallar inte vara kvar här. Jag sover här inatt med emelie. Och imrgon ska vi upp tidigt för att då ger vi oss av till småland. Blir inge emr upptadering från varken mig eller emelie. Så molly får hålla igåång bloggen. Bilder kommer imorgon. SAKNA OSS INTE FÖR MYCKET NU. PÖÖÖÖÖS

Fekke time

Ikväll är de fest! Ny klänning har jag köpt och nu är det bara sminkningen och håret som ska fixas, för visst vill man vara lite extra fin när en kompis fyller fjorton bast!?
Vi är här hemma hos mej och fixar oss, lyssnar på hög musik och har det skönt.  Ni kanske får se lite bilder från kvällen/natten i morgon. För vi kommer festa frammåt morgonen! HAHA. Nä men massa pussar rån oss, nu måste vi göra oss klara. Vi ska va där runt halv 6 och hälpa till lite innan alla kommer.  Ha de gött!
 
Jag är knasig, något man får lära sig att leva med...

myskväll

mysig kväll det vart. Drog till sandra där emplan också var. Vi chillade lite och snackade om morrondagen. Sen drog jag och emelie hem till henne och käkade , taacoooss. Mumsfilibabba. Sen har  vi bara suttit och snackat om allt mellan himmel och jord. Himla mys. loove you! Ska sova nu.. sleep tight!



fasen vad mörkt det börjar bli ute nu på kvällarna? scaaaaaaaary.

det här kallar vi kärlek C:


RSS 2.0